profesionalna nega vaše kože

Nego kože ob vsakem obisku prilagodimo izključno potrebam vaše kože. Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože po ekskluzivni metodi Face Mapping™, da bomo do potankosti ugotovili, kaj potrebuje vaša koža na obrazu.

Že več kot 25 let se posvečamo zdravju kože skozi izobraževanje, inovacije in strokovna priporočila, namesto, da bi se osredotočali na oglaševanje, kičasto pakiranje, obljube o magičnih receptih ali napihnjene lepotne trende.
Leta 1992 smo s podjetjem Dermale d. o. o. postali prvi partner Dermalogice v Evropi. V slovenski prostor smo prinesli inovativni pristop k negi kože, ki se nadgrajuje še dandanes in veliko doprinesli k razvoju kozmetične stroke pri nas.

Naše znanje o koži je vselej najnaprednejše – vedno smo pred časom in pri tem vselej spoštujemo ter cenimo vaše zaupanje. Zadovoljstvo in zaupanje vedno večjega števila dolgoletnih uporabnikov naših tretmajev in izdelkov Dermalogice je za nas največja nagrada.

Radi imamo to, kar počnemo in vemo, da naša strast do podajanja negovalnega izkustva najvišje kakovosti pomeni, da bo vsak vaš obisk dogodek, ki se ga boste z veseljem spominjali.

proskin 30® / 45® / 60®

Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože po ekskluzivni metodi Face Mapping®, da bomo do potankosti ugotovili, kaj potrebuje vaša koža na obrazu. Za doseganje najboljših možnih rezultatov uporabljamo vrhunske negovalne pripravke na osnovi rastlinskih izvlečkov. Vsakič prejmete masažo dela telesa po presoji lepotne terapevtke glede na stanje kože in izbrani čas tretmaja: evropsko, akupresurno ali aromaterapevtsko masažo.

trajanje: 30 min / 45 min / 60 min

poiščite salon

komu je namenjena dermaprenova?

Vsakemu izmed vas, moškemu in ženski, saj je tretma popolnoma prilagojen potrebam vsake kože. Vselej drugačen in poseben, prav tako kot je posebna vaša koža in vaš življenjski slog. Dermalogica nudi formulacije za moško kožo, ki se razlikuje od ženske!

kdaj izbrati dermaprenovo
Vsaj enkrat mesečno oziroma v obdobju šestih tednov. Najzahtevnejšim svetujemo izbiro na 21 – 28 dni.

pro power peel®

Želite izkusiti resnično preobrazbo vaše kože? Se želite pomladiti, znebiti aken, pigmentacijskih madežev, ki so jih te pustile na koži ali enakomerno posvetliti ten kože? Ta efektiven Dermalogica piling tretma uporablja najnovejše tehnologije in tehnike za nego kože. Do najboljših rezultatov pilinga pridemo z dodatnim postopkom globokega zdravljenja, ki vključuje nanos močnega IonActive Seruma™ in izredno hranljive maske. Po nanosu sledi sproščujoča masaža, s katero zagotovimo čist, gladek in sijoč izgled vaše kože. Vsekakor vam zagotavljamo, da niste še nikoli bili na takemu pilingu.

poiščite salon