naše poslanstvo

Naša obljuba: trenutek, ko se vaša koža spremeni na bolje. Za vedno.
Ko se srečata koža in Dermalogica, dobi koža novo obliko. Dermalogica je prva izbira kozmetičnih strokovnjakov in uporabnikov po vsem svetu. Zakaj?

Že od leta 1986 se posvečamo zdravju kože skozi izobraževanje, inovacije in strokovna priporočila. Strokovno znanje o zdravju kože, izdelkov profesionalne kakovosti in tretmajev za nego kože je naše poslanstvo in to je tisto, kar nas loči od natrpanega tržišča za nego kože. Nikoli se nismo strinjali z idejo o lepoti čez noč, razvajanju ali čudežnih kremah. Verjamemo v zdravje kože za vse in vemo, da vidni rezultati izvirajo iz strokovnega znanja naše velike skupnosti - profesionalnih terapevtov za nego kože, ki so se dotikali in negovali kožo milijonov ljudi.

Naše znanje o koži je vselej najnaprednejše – vedno smo pred časom in pri tem vselej spoštujemo ter cenimo vaše zaupanje. Zadovoljstvo in zaupanje vedno večjega števila dolgoletnih uporabnikov naših tretmajev in izdelkov Dermalogice je za nas največja nagrada.

Radi imamo to, kar počnemo in vemo, da naša strast do podajanja negovalnega izkustva najvišje kakovosti pomeni, da bo vsak vaš obisk dogodek, ki se ga boste z veseljem spominjali.

Strokovno znanje o zdravljenju kože

Že od leta 1986 Dermalogica usposablja terapevte za vse vidike nege kože. Terapevt za nego, usposobljen pri Dermalogici je najbolje usposobljen v naši dejavnosti. Ima stalen dostop do naprednega usposabljanja za zdravljenje vseh kožnih stanj, da si zagotovi znanje in veščine, ki jih lahko ponudi pri različnih tretmajih, kakor tudi svetuje ustrezno podaljšano domačo nego.
Naši terapevti so usposobljeni za uporabo samo naprednih profesionalnih formul, poleg tehnologij kot so microneedling, LED in ultrazvok, da lahko oblikujejo prilagojeno storitev, ki ustreza potrebam vaše kože. S tehniko Dermalogica Face Mapping bo vaš terapevt poglobljeno razumel vašo kožo in vam svetoval o vidikih življenjskega sloga za izboljšanje splošnega zdravja vaše kože, kot tudi o nadaljnjih postopkih za lepo in zdravo kožo.

koža: skrbimo zanjo

Ne glede na stanje kože, ki vas skrbi, bodite prepričani, da so ga naši profesionalni terapevti za nego kože že videli in vedo kako ga zdraviti. Zavedamo se, da koža niha in nanjo vpliva vse, od notranjega zdravja in stresa do onesnaženosti in nepravilne uporabe izdelkov. Ponosni smo, da svoje znanje delimo z vami, da bi vam pomagali bolje razumeti, zakaj se vaša koža obnaša na določen način in kaj lahko glede tega storite. Z vami in načrtom nege dosežemo vidne in trajne rezultate, od zamašenih por, dehidracije, hiperpigmentacije, do otopelosti, zabuhlih oči in izbruhov. Negujemo vse!

profesionalni rezultati doma

Za doseganje in ohranjanje vaše najbolj zdrave kože potrebujete vsakodnevno domačo nego. Ne glede na to ali imate raje minimalističen pristop z osnovami čiščenja in vlaženja ali naprednejši režim, vaš domači režim nege kože prilagodimo vašim potrebam in željam.

Leta 1993 smo s podjetjem Dermale d. o. o. postali prvi partner Dermalogice v Evropi. V slovenski prostor smo prinesli inovativni pristop k negi kože, ki se nadgrajuje še dandanes in veliko doprinesli k razvoju kozmetične stroke pri nas.


Dermale d.o.o., ekskluzivni zastopnik in distributer
direktorica, predavateljica in profesional ekspert
Mirica Pec

naši saloni

Naši certifikati

CompanyWall 2021, 2022

Pridobljeni certifikati so nam v velik ponos.

Dokazujejo, da smo zaupanja vredno podjetje. Osebni in individualni pristop, ki ga naše stranke najbolj cenijo, nas je pripeljal do današnjih uspehov.

Hvala vsem zvestim strankam in partnerjem, da ste del naše zgodbe.