pogosta vprašanja

naši izdelki

Kako hitro bom opazila rezultate, ko začnem uporabljati Dermalogica izdelke?

Nekateri rezultate opazijo takoj po prvem nanosu, vsi pa se strinjajo, da je občutek na koži takoj drugačen. Koža je očiščena, gladka, navlažena in že na videz malo bolj zdrava.
Če obravnavamo kožo z dolgotrajnejšimi težavami, kot so na primer staranje kože, akne ali hiperpigmentacija zaradi hormonskih sprememb oziroma sončnih žarkov, pa rezultati ne bodo vidni takoj. Vsekakor se zdravje kože izboljša in izboljšuje s časom, sploh če popolnoma sledite navodilom svojega izbranega lepotnega terapevta za kožo in uporabljate po sistemu Face Mapping® predpisane izdelke v priporočeni dnevni rutini.

Ali je Dermalogica medicinska nega kože?

Da, Dermalogica je blagovna znamka za nego kože medicinskega razreda, ki skrbi za zdravljenje vseh vrst in stanj

kože ter zagotavlja učinkovite in trajne rezultate.

Kakšne so dolgoročne koristi uporabe Dermalogica izdelkov?

Čisto enostavno – zdrava koža. Dermalogica uporablja sestavine, ki so namenjene ohranjanju kože v njenem najboljšem stanju – ne le za hitro prekrivanje dejanskih težav. Da pa ne bo nesporazumov: prednost zdrave kože je predvsem v tem, da tudi dobro izgleda. če se držite svoje rutine in privedete kožo do najboljšega delovanja, lahko vaš lepotni terapevt za kožo vsako težavo, ki nastane kasneje, rešuje bolj učinkovito in hitreje. Vedeti morate, da se potrebe kože s časom tudi spreminjajo.

Zakaj potrebujem strokovnega lepotnega terapevta za kožo?

Iz istega razloga kot zdravnika ali zobozdravnika: za boljše zdravje kože!
Koža je živ del vašega telesa oziroma vaš največji organ, ki vas ščiti pred negativnimi vplivi iz okolja in seveda ekstremnimi temperaturami. Preko kože se iz telesa izločajo strupi, hkrati pa se je koža sposobna neverjetno obnavljati po praskah, urezninah in poškodbah. Vedno znova se obnavlja in nas ščiti. Enostavno povedano: koža zadržuje v telesu, kar je dobrega, in izloča, kar je slabega.
Vaša koža potrebuje pozornost strokovnjaka in prav to je naloga Dermalogica lepotnih terapevtov.
Pri Dermalogici usposabljamo in skrbimo za strokovno znanje več kot 75.000 strokovnih lepotnih terapevtov. Dermalogica lepotni terapevti imajo licenco za delo, saj so prestali naporna izobraževanja o zdravju kože in predpisovanju Dermalogica izdelkov in neg. To so ljudje, ki imajo odgovore na vaša najbolj pereča vprašanja glede kože. Znajo poskrbeti za to, da boste na svoji koži doživeli prave in vidne rezultate. So najboljši v svojem poslu, njihova strast pa je skrb za vašo kožo.
Najlepša koža, kar jo lahko imate, se začne z njenim uravnovešenim delovanjem – to pa se začne z obiskom pri Dermalogica lepotnem terapevtu za kožo. Začnite že zdaj uživati v svoji zdravi in sijoči koži!

Vaši izdelki za čiščenje »ne vsebujejo mila«. Kako je lahko izdelek za čiščenje brez mila?

Mila so narejena na osnovi maščob in olj, ki reagirajo z lugom (natrijev hidroksid), da ustvarijo alkalno reakcijo čiščenja na koži, kar pa seveda poruši njeno zdravo pH ravnovesje. Trdne maščobe, kot je kokosovo ali palmovo olje, pa tudi svinjska maščoba, se običajno uporabljajo v trdih milih zato, da le-ta ostanejo trda.
Vsi naši izdelki za čiščenje so brez mil in imajo uravnoteženo kislost, ki ščiti naravno zaščito pred izgubo vlažnosti na koži. Dermalogica izdelki za čiščenje so brez zgoraj naštetih maščob in olj, seveda pa ne vsebujejo sestavin živalskega izvora. Prav tako so brez dodanih dišav in barvil – vse vonjave, ki jih začutite, so iz naravnih rastlinskih olj in izvlečkov, ki prinašajo koristi tudi za kožo samo.
Dermalogica ima v svojem portfelju deset različnih izdelkov za čiščenje, kar pomeni, da se zdravje vsakega tipa kože lahko začne že s čiščenjem.

Ali Dermalogica izdelke preizkuša na živalih?

Organizacija PETA in Leaping Bunny priznavata Dermalogico, kot blagovno znamko, ki ni preizkušena na živalih.

Ali je Dermalogica veganska?

Da, vsi Dermalogica izdelki so veganski!

Zakaj lahko Dermalogica izdelke kupim le v kozmetičnih salonih in pri lepotnih terapevtih za kožo?

Izdelki Dermalogica so oblikovani tako, da najbolje učinkujejo, če vam jih predpiše specializirani Dermalogica lepotni terapevt s pomočjo analize kože Face Mapping®. Face Mapping® analiza je sistem za preiskavo kože centimeter za centimetrom, saj le tako lahko določimo ustrezno nego in izdelke, ki bodo zagotavljali prave rezultate. Brez pomoči Dermalogica lepotnega terapevta za kožo bi kaj hitro izbrali neustrezne izdelke, kar pa seveda ne bi vodilo k vašemu cilju – zdravi koži.
Dermalogica trdno stoji za učinkovitostjo izdelkov, ki jih prodajamo, če vam jih ustrezno predlaga lepotni terapevt. Zgodi se lahko namreč tudi, da pri nepooblaščenih prodajalcih in na spletnih straneh kupite pretečene izdelke, ponaredke ali enostavno napačne za svojo kožo. To pa pomeni, da Dermalogica ne more odgovarjati za njihovo ustreznost ali pristnost.

Dermalogica je priljubljena med številnimi slavnimi osebami in zvezdniki!

Poleg mnogih, ki uporabljajo Dermalogica izdelke je tudi Courtney Cox.

naše podjetje

Za Dermalogico še nisem slišala, kako dolgo pa obstajate?

Zgodovina Dermalogice sega v leto 1983, ko je kozmetičarka Jane Wurwand ustanovila Mednarodni inštitut za dermatologijo (The International Dermal Institute oziroma IDI), izobraževanje za kozmetičarje in raziskovalni center. Njena dejavnost je spremenila odnos kozmetičarjev do kože in v industrijo površinske lepote in lažnih magičnih obljub vnesla dejanske rezultate. IDI ima sedaj že 37 izobraževalnih centrov v ZDA, Veliki Britaniji, na Irskem, v Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji, ki skrbijo za izobraževanje 75.000 lepotnih terapevtov na leto. IDI ostaja tudi raziskovalni center za Dermalogico in je ključen del razvoja izdelkov, testiranja in načrtovanja izobraževanja. Jane je leta 1986 ustanovila tudi podjetje Dermalogica ter v lepotne tretmaje vnesla val rezultatov in izdelkov, ki ne vsebujejo nesmiselnih kremic in stvari, ki jih stranke morda želijo, a prav gotovo ne potrebujejo. Od prvega dne naprej naše formulacije dvigajo prah v kozmetični industriji – ne le zaradi vrhunskih sestavin, temveč tudi zato, ker določenih ne uporabljamo. Še danes Dermalogica dviguje standarde tako, da ne uporablja poceni kemikalij, kot so na primer mineralna olja, lanolin, SD alkohol, dodatne dišave in barvila – hkrati pa naša pakiranja ostajajo enostavna in nemoteča.

Kje se proizvajajo izdelki Dermalogica?

Ponosno lahko zapišemo, da se vsi naši izdelki proizvajajo v Južni Kaliforniji. Ker imamo proizvodne prostore tako blizu uprave in pisarn, lahko poskrbimo za vrhunsko kakovost in nadzor, prav tako pa s tem zaposlujemo lokalne prebivalce. Izdelki Dermalogica so narejeni v Južni Kaliforniji, prodajamo pa jih v več kot 80 držav sveta.

Je podjetje Dermalogica v zasebni lasti?

Seveda, Dermalogica je podjetje v zasebni lasti, sedež je v Carsonu v Kaliforniji, ima pa tudi predstavništva v več kot 50 državah po svetu. Svoboda odločanja, ker nimamo druge uprave ali investitorjev, nam omogoča, da ostajamo zvesti svoji pravi viziji – zdravi koži, ter delujemo v smeri spodbujanja podjetništva, ustvarjalnosti in strasti, ko lepotnim terapevtom in njihovim strankam zagotavljamo izdelke, izobraževanja in orodja za lepo in zdravo kožo.

Kaj pa Dermalogica stori za družbo?

Kot se trudimo pri Dermalogici poskrbeti, da imajo naši lepotni terapevti najvišji nivo znanja, tako se trudimo tudi, da družbi veliko vračamo. Januarja 2011 je Dermalogica postavila FITE – Financial Independence for Women through Entrepreneurship – ki namerava vsaj 25.000 ženskam po svetu posoditi sredstva za zagon lastnega podjetja. V sodelovanju s Kiva.org je FITE prva spletna stran, kjer lahko oddate mikro-posojilo izključno ženskam v ZDA in 56 državah po svetu. Tovrstno mikro-financiranje se je prvič pojavilo prav med ljudmi, ki to potrebujejo, tam, kjer to potrebujejo – na spletu in na samih lokacijah.

Čeprav je FITE več kot filantropskega značaja, pa je tudi Dermalogica Fondacija neverjeten uspeh za finančno samostojnost žensk in otrok že vse od leta 1999, saj spodbuja lokalno rast malih podjetij, ki jih vodijo ženske. Teh organizacij ne podpirajo druge, večje korporacije, zato so še toliko bolj pomembne, saj spodbujajo ženske k finančni neodvisnosti. Dermalogica podpira tudi izobraževanje, materiale in vse potrebno zato, da lahko otroci in ženske postanejo finančno neodvisni od moških. Dermalogica Fondacijo v celoti financiramo iz prodaje Dermalogica izdelkov.
Več o naši dobrodelnih programih lahko izveste tukaj: Dermalogica Fodacija.

za prodajalce

Kaj naj naredim, če sumim, da nekdo nepooblaščeno prodaja Dermalogica izdelke?

Dermalogica se odločno upira nepooblaščeni prodaji, zato vas lepo prosimo, da v primeru, če sumite, da nekdo (posameznik ali salon) prodaja naše izdelke nepooblaščeno, tega ne izpostavljate pred njimi, temveč to sporočite kar nam preko našega kontaktnega obrazca: pišite nam. Za pomoč vam bomo resnično hvaležni, saj tako ne le ščitimo ugled svoje blagovne znamke, temveč zagotavljamo strankam zdravo kožo s pravimi izdelki.

Kako pa lahko postanem pooblaščeni sodelavec Dermalogice?

Če vas zanima sodelovanje v obliki Dermalogica lepotnega terapevta, se nam lahko kozmetičarji in saloni z ustrezno izobrazbo in dovoljenji javite kar preko našega odprtega obrazca.