profesionalna nega od leta 1986

Dermalogico je ustanovil terapevt za nego kože, zato vemo, kako narediti prilagojene potrebe za nego kože, ki delujejo danes in naprej za vse življenje. Nudimo profesionalno izobraževanje za nego kože, izdelke in storitve, tako za profesionalne terapevte, kot za stranke.

Spoznajte našo ustanoviteljico: Jane Wurwand

Kot soustanoviteljica in glavna vizionarka centrov za podiplomsko usposabljanje z Dermalogico v International Dermal Institute je Jane Wurwand ena najbolj priznanih in cenjenih avtoritet v profesionalni terapiji kože. Pod njenim vodstvom se je Dermalogica povzpela v vodilno profesionalno blagovno znamko za nego kože, ki jo uporablja več kot 100.000,00 profesionalnih terapevtov za nego kože, v več kot 100 državah po vsem svetu.

Dermalogica temelji na izobraževanju

Naša linija izdelkov se stalno povečuje iz želje, da bi terapevtom za nego kože zagotovili najboljše izdelke za nego. Vodimo usposabljanje za svetovno združenje profesionalnih terapevtov, ki temelji na veščinah za en skupen cilj: Zagotoviti zdravo kožo za vse. Dermalogica je prva izbira strokovnjakov za nego kože po vsem svetu.

prilagojena nega kože

Za vsakega posameznika oblikujemo prilagojene storitve, saj vemo, da se vsako stanje kože razlikuje. Naši izdelki najbolje učinkujejo, če jih za vašo edinstveno kožo priporoči profesionalni terapevt za kožo. Ne glede na vaš življenjski slog, počutje ali okolje, ste lahko prepričani, da bo Dermalogica delovala za vas.

človeški dotik

Verjamemo v moč človeškega dotika, ki se izžareva skozi naše roke, našega glasu in naših namenov. Tako se povezujemo z ljudmi in tvorimo edinstveno trajno vez.

Pomembno je, kje nakupujete.

Naša filozofija že od samega začetka je bila redefinirati zdravje kože s pravimi izdelki, ki prinašajo rezultate!
Pooblaščamo naše trgovce, tako ste lahko prepričani, da kupujete pristen izdelek. Nakup pri nepooblaščenih prodajalcih lahko pomeni, da ne boste dobili varnih in učinkovitih izdelkov, ki jih pričakujete. Zadnja stvar, ki si jo želimo, je, da kupite zastarele, pokvarjene ali ponarejene izdelke, ki vsebujejo vse vrste nevšečnosti, še posebej, ker smo ponosni, da naši izdelki že več kot 30 let ne vsebujejo običajnih dražilnih snovi, kot so SD alkohol, lanolin, mineralna olja, umetna barvila in dišave.
Vsi naši pooblaščeni prodajalci imajo dostop do naših izobraževalnih virov, pri čemer vsak terapevt ponuja dopolnilno analizo kože s face mappingom obraza in prilagojena priporočila, ki so tako pomembna za pravilno uporabo in končno učinkovitost izdelkov Dermalogica.
Če želite poiskati pooblaščenega strokovnjaka za nego kože v vaši bližini, obiščite enega od naših pooblaščenih salonov.

naša zavezanost trajnosti

Izdelki so certificirani brez agresivnih poskusov na živalih, brez glutena in so vegan! Čisti smo že od leta 1986. Naše formule ne vsebujejo umetnih barvil in dišav, mineralnega olja, lanolina, SD-alkohola, parabenov in mikroplastike. Ves papir in karton, ki ga uporabljamo, ima certifikat PSE, ki je trajnosten za gozdove.

preberi več