profesionalna nega od leta 1986

Dermalogico je ustanovila kožna terapevtka, zato v tem podjetju dobro vemo, kako ustvarjati prave linije izdelkov in tretmane za nego kože, ki resnično delujejo – ne samo danes, ampak za celo življenje. Ponujamo strokovna izobraževanja, izdelke in storitve za nego kože, ki so namenjena kozmetičarkam in strankam.

revolucija vaše kože se začne tukaj

pro power peel

čisto nov. popolnoma prilagodljiv.

Naš najmočnejši in najhitrejši piling doslej.

izobraževalni center

Dermalogica ponuja obsežen učni načrt, osebno kot tudi digitalno po celem svetu. Na video povezavi si lahko ogledate vse online delavnice, ki jih je Dermalogica pripravila za profesionalne terapevte po svetu.

knjiga dermalogica

Kaj je knjiga o Dermalogici? Je vodič za kozmetičarke, ki svoje delo opravljajo s profesionalnimi preparati Dermalogica. Na povezavi boste lahko hitro dostopali do izdelkov, sestavin, tretmanov in poslovnih strategij, ko jih boste najbolj potrebovali.

želite poslovno sodelovati z nami?

Dermale d.o.o. je ekskluzivni zastopnik, distributer in pooblaščeni Dermalogica izobraževalni center v Sloveniji. Vse, ki se profesionalno ukvarjate z nudenjem lepotnih storitev in želite postati partner Dermalogice vas vabimo, da stopite v stik z nami na sedežu podjetja v Portorožu.

naša zavezanost trajnosti

  • Naši izdelki nosijo certifikate cruelty-free, brez glutena in vegan.
  • Naše formule že od leta 1986, ne vsebujejo umetnih barvil in dišav, mineralnega olja, lanolina, S.D. alkohola, parabenov in mikroplastike.
  • Vsa kartonska in papirnata embalaža, ki jo uporabljamo ima FSC certifikat.