profesionalna nega vaše kože

Nego kože ob vsakem obisku prilagodimo izključno potrebam vaše kože. Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože po ekskluzivni metodi Face Mapping™, da bomo do potankosti ugotovili, kaj potrebuje vaša koža na obrazu.

vaša varnost je naša glavna prioriteta

Ko vidite certifikat Dermalogica Clean Touch ste lahko prepričani, da je vaš tretman nege kože čist in varen. Dermalogica Clean Touch certificirani terapevti za kožo so usposobljeni za spoštovanje naših strokovnih standardov varnosti in higiene.

proskin30® / 45® / 60®

Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože po ekskluzivni metodi Face Mapping®, da bomo do potankosti ugotovili, kaj potrebuje vaša koža na obrazu. Za doseganje najboljših možnih rezultatov uporabljamo vrhunske negovalne pripravke na osnovi rastlinskih izvlečkov. Vsakič prejmete masažo dela telesa po presoji lepotne terapevtke glede na stanje kože in izbrani čas tretmaja: evropsko, akupresurno ali aromaterapevtsko masažo.

trajanje: 30 min / 45 min / 60 min

komu je namenjena dermaprenova?

Vsakemu izmed vas, moškemu in ženski, saj je tretma popolnoma prilagojen potrebam vsake kože. Vselej drugačen in poseben, prav tako kot je posebna vaša koža in vaš življenjski slog. Dermalogica nudi formulacije za moško kožo, ki se razlikuje od ženske!

kdaj izbrati dermaprenovo

Vsaj enkrat mesečno oziroma v obdobju šestih tednov. Najzahtevnejšim svetujemo izbiro na 21 – 28 dni.

pro power peel®

Želite izkusiti resnično preobrazbo vaše kože? Se želite pomladiti, znebiti aken, pigmentacijskih madežev, ki so jih te pustile na koži ali enakomerno posvetliti ten kože? Ta efektiven Dermalogica piling tretma uporablja najnovejše tehnologije in tehnike za nego kože. Do najboljših rezultatov pilinga pridemo z dodatnim postopkom globokega zdravljenja, ki vključuje nanos močnega IonActive Seruma™ in izredno hranljive maske. Po nanosu sledi sproščujoča masaža, s katero zagotovimo čist, gladek in sijoč izgled vaše kože. Vsekakor vam zagotavljamo, da niste še nikoli bili na takemu pilingu.