Nega koža je ravnokar postala pametnejša!

Pametni serum naslednje generacije nudi vaši koži točno to kar potrebuje, v točno določenem trenutku. Pametna odzivna tehnologija namreč preprečuje poškodbe kože, še preden se te začnejo pojavljati.

 

Z aktivacijo štirih pametnih sestavin v serumu, ki delujejo kot takojšnji odziv na spreminjajoče se potrebe kože, bo vaša koža hidrirana, posvetljena, pomirjena in brez gubic.

kupi zdaj

novi smart response serum

Prinaša personaliziran odziv na kožo, kar se bo v kratkem času pokazalo na zdravem videzu vaše kože. Pametna tehnologija v serumu reagira na minimalne spremembe kože, še preden so te vidne s prostim očesom in s tem že v naprej preprečuje nastanek novih poškodb na koži.

Kako uporabljati: Nanesite ga vsako jutro in večer, po čiščenju in toniranju. Pustite delovati eno minuto za boljšo absorpcijo. Nadaljujte z vašo najljubšo Dermalogica kremo ali sončno zaščito.

pametna odzivna tehnologija

Z aktivacijo štirih pametnih sestavin v serumu, ki delujejo kot takojšnji odziv na spreminjajoče se potrebe kože, bo vaša koža hidrirana, posvetljena, pomirjena in brez gubic.

 

  1. Oligosaharidi se odzivajo na signale dehidracije,
  2. hidro-puder svetli,
  3. ekstrakt japonske češnje pomirja in preprečuje rdečico,
  4. rastlinski fosfat gladi in krepi.

ključne sestavine

Galična kislina (Gallic) iz japonske češnje (Cornelia Cherry) pomaga zaščititi kožo pred stresom in pred prostimi radikali, pomaga pomiriti in zmanjšuje pojav rdečice.

Mannose-6 fosfat vidno gladi in se odziva na prve znake staranja kože, tako da pomaga zmanjšati videz drobnih linij in gub.

Hidroliziran pšenični puder, bogat z arabinoksilo-oligosaharidi se aktivira po potrebi, da posvetli in pomaga zmanjšati videz temnih lis.

Oligosaharidi iz hidroliziranega beta glukana se odzivajo na znake dehidracije in koži takoj nudijo zadostno hidrirajo.

kako se pameten odzivni serum prilagaja spreminjajočim se potrebam kože?

Naša koža se nenehno spreminja, ne samo sezonsko, ampak iz dneva v dan; kot odgovor na vremenske razmere, prehrano, stres in še na številne druge dejavnike. Večina sestavin v izdelkih za nego obraza delujejo brez upoštevanja različnih potreb kože v določenem obdobju. Najnovejši Smart response serum pa aktivira delovanje ključnih sestavin (na različnih predelih obraza) kot takojšnji odziv na mikro spremembe na koži ter s tem deluje tam in točno tako, kot koža v določenem trenutku potrebuje.