retinol clearing oil

nočno anti-akne olje

Olje je primerno za zrelo, odraslo kožo, ki je podvržena aknam.
Visoko učinkovito olje za nočno prenovo združuje retinol in salicilno kislino v eni, blažilno-hranilni recepturi.

75,64

preberite več

retinol clearing oil

Retinol se sprošča postopoma in vidno zmanjšuje znake prezgodnjega staranja, hiperpigmentacije in poškodb kože zaradi aken. Salicilna kislina pomaga pri omejevanju izbruhov. Hranilna olja kožo aktivno napojijo.

uporaba

Zvečer, po čiščenju spustite v dlan 6-10 kapljic in enakomerno razmažite po obrazu in vratu. Izognite se očem.

opozorilo

Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očesno sluznico. Če zelo draži, prekinite uporabo. Pripravek vsebuje retinol obliko vitamina A. Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Med uporabe obvezno uporabljajte sončno zaščito in omejite izpostavljanje soncu.

količina

30 ml

negovalni sistem

active clearing

Čistejša koža se začne zdaj! Držite pod nadzorom vse štiri sprožilce aken in mozoljev.

Sistem Active clearing deluje tako, da zdravi, čisti in preprečuje izbruhe aken pri odraslih, hkrati pa zadovoljuje vse potrebe kože. Večina izdelkov in tretmajev proti aknam so zasnovani za najstniško kožo in so za odrasle premočni in dražljivi. Active clearing nadzoruje izbruhe, ne da bi pri tem ogrozil integriteto kože, ki je zato bolj čista in zdrava.

 


kako deluje

Sistem Active clearing je zasnovan za zdravljenje aken pri odraslih, ne da bi pri tem izsušil povrhnjico kože. Vsak izdelek je edinstven pri preprečevanju izbruha aken na eni strani in zaviranju pojava zgodnjih znakov staranja, na drugi.

sestavine

Coconut Alkanes, PPG-15 Stearyl Ether, Rosa Canina Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, C13-15 Alkane, Coco-Caprylate/Caprate, Argania Spinosa Kernel Oil, Salicylic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Retinyl Propionate, Butyl Avocadate, Phenylethyl Resorcinol, Tanacetum Annuum Flower Oil, Sclareolide, Triolein, Cetyl Alcohol, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Tocopherol, BHT, Propyl Gallate.