our deeply nourishing duo

Naš globoko hranilni dvojček.

109,80

Šifra: H7773-21 Kategorije: , ,

preberite več

our deeply nourishing duo

Naš globoko hranilni dvojček.

 


multivitamin power recovery masque – energijska maska z vitamini a, c, e

Učinkovita maska s koncentratom antioksidantnih vitaminov koži pomaga popraviti poškodbe, obenem pa okrepi njeno naravno zaščito in spodbuja obnavljanje zdravega tkiva. Nemudoma koži vrne izgubljeno vlago. Nežno gladi izsušeno, prezgodaj zrelo kožo. Vidno izboljšuje in hkrati varuje njeno voljnost in gladkost.

uporaba

Izdatno jo nanesite na očiščen obraz in vrat. Izognite se okolici oči. Po 10 min jo temeljito izperite. Za maksimalen učinek jo uporabljajte 1x na teden oz. kadarkoli koža potrebuje vlažilno pomoč. Nego zaključite s hidratantnim tonikom in priporočeno Dermalogica kremo in če je potrebno z ustrezno sončno zaščito.

količina

75 ml

+

super rich repair – hidratantna koncentrat krema

Z maščobami in vlago visoko nasičena krema, ki daje takojšnje koristi! Gosta krema zagotavlja takojšnjo nego zelo suhe ali dehidrirane kože oziroma kože, ki že kaže znake prezgodnjega staranja. Peptidi spodbujajo nastajanje kolagena, karitejevo maslo in olje svetlina pa nahranita suho kožo in okrepita njeno naravno zaščitno pregrado. Izboljšuje stanje kolagenskih vlaken, elastičnost in tonus – brez vsebovanja kislin. Maksimalno vlaži in gladi ter krepi samovarovalni plašč kože. Varuje pred ekstremnimi okoljskimi vplivi.

uporaba

Vrh vsebnika pritisnite z obema palcema in želeno količino nanesite z masažnimi potegi navzgor po obrazu in vratu. Počakajte, da se dobro vpije. Uporabite jo zjutraj in zvečer. Hranite jo na hladnem in suhem mestu.

količina

50 ml

negovalni sistem

age smart®

Usmerjen je v glajenje gubic na obrazu. Nadzira sprožilce staranja kože, še preden se aktivirajo.

AGE Smart® vsebuje znanstveno napredne sestavine, ki dokazano vplivajo na glavne biokemične reakcije, ki prispevajo k staranju kože, še preden se začnejo. Vaša koža je zato bolj gladka, čvrstejša in bolj zdrava. AGE Smart® je inteligentna naložba v prihodnost vaše kože.

 


kako deluje

AGE Smart deluje tako, da vpliva na glavne biokemične reakcije, ki se kažejo kot znaki staranja kože (ROS, znani tudi kot prosti radikali) nastajanje matričnih metaloproteinaz (MMP) in razvoj naprednih končnih izdelkov glikacije (AGE).

sestavine

Za ogled sestavin v celoti si oglejte posamezne strani izdelkov.