hyaluronic ceramide mist

hjaluron-ceramid tonik

Nasičite kožo s hidracijo in zaklenite vlago, da si opomore in povrne v optimalno stanje: dolgotrajno vlažilni tonik-sprej s hjaluronsko kislino in ceramidnimi molekulami pomaga zgladiti fine gubice in okrepi samovarovalno kožno pregrado.

Bogat hranilno-vlažilni tonik-sprej vsebuje štiri vrste hjaluronske kisline, ki koži pomaga dolgotrajno zadrževati vlago in skupaj s ceramidi gladi gubice, zapira vlago, daje voljnost in varuje kožo pred stresom. Pomirjevalna aromatična rožna voda, antioksidantni polifenoli in flavonoidi kožo poživijo in osvežijo. Hranilna receptura izboljša učinke nadaljnje nege ter naredi kožo gladko in voljno.

45,14

preberite več

hyaluronic ceramide mist

uporaba

Po dvojnem D čiščenju ga razpršite po vsem obrazu in vratu, pri tem zaprite oči. Nadaljujte z vašo Dermalogica kremo. Idealen za hitro poživitev kože čez dan.

količina

150 ml

negovalni sistem

daily skin health

Začnite z osnovnim Dermalogica negovalnim sistemom, ki je zasnovan tako, da vam vsak dan ponudi najboljše za zdravje vaše kože.

Obnovite svojo kožo s pravimi izdelki, resničnimi inovacijami in resničnimi rezultati! Izdelki Dermalogica za zdravje kože, so še vedno med najbolj priljubljenimi in najbolj nagrajenimi izdelki med strokovnjaki za nego kože in lepotnimi uredniki po vsem svetu.

 


kako deluje

Vsi produkti Dermalogica so narejeni v ZDA in so brez umetnih dišav, umetnih barvil, alkohola in sestavin, kot je mineralno olje – za katere je znano, da poslabšajo težave s kožo. Z vrhunskimi formulami in mogočnimi sestavinami boste lahko prepričani, da svoji koži dajete tisto, kar potrebuje, da je zdrava in da ostane zdrava celo življenje. Maksimizirajte rezultate s pravimi izdelki in uporabljajte izdelke Dermalogica, ki vam jih svetuje vaš profesionalni Dermalogica terapevt.

sestavine

Water/Aqua/Eau, Rosa Centifolia Flower Water, Glycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Stearate, Panthenol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, Ceramide NP, Pentylene Glycol, Citric Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-4.