daily microfoliant refill

encimski mikropiling refil

Osnovna nega za najlepšo kožo, kar ste jo kdaj koli imeli.
Najbolj priljubljen dermalogica mikropiling, nežen za vsakodnevno doseganje gladke in svetlejše kože. Puder iz riža se aktivira z vodo in sprošča papain, salicilno kislino in encime, da kožo očisti in zgladi do popolnosti. Hkrati pomirja in s kompleksom za svetlitev izenačuje ten.

51,85

preberite več

daily microfoliant refill

Za nego vsake, tudi občutljive kože.

uporaba

Po dvostopenjskem čiščenju Dermalogica v zelo mokrih dlaneh zmešajte pol čajne žličke pudrastega pilinga, da nastane kremna pasta. S krožnimi gibi nanesite na obraz in vrat. Izognite se očem. Masirajte eno minuto in temeljito izperite. Nego zaključite s tonikom in kremo.

navodilo za uporabo refila

Prazen vsebnik mikropilinga in refil vrečko držite od sebe, da pudra ne vdihavate in vam ne zaide v oči. Cedilo na vrhu vsebnika mikropilinga trdno primite in ga potegnite navzgor, da ga ločite od vsebnika. S škarjami odrežite refil vrečko po označeni črti v vogalu. Celotno vsebino vrečke stresite v prazen, čist in suh vsebnik. Cedilo vsebnika potisnite nazaj na vsebnik, kakor je bil v začetku in pokrijte s pokrovčkom.

opozorila

Ni primeren za uporabnike izdelkov za piling, ki jih predpiše zdravnik.

količina

74 g

negovalni sistem

daily skin health

Začnite z osnovnim Dermalogica negovalnim sistemom, ki je zasnovan tako, da vam vsak dan ponudi najboljše za zdravje vaše kože.

Obnovite svojo kožo s pravimi izdelki, resničnimi inovacijami in resničnimi rezultati! Izdelki Dermalogica za zdravje kože, so še vedno med najbolj priljubljenimi in najbolj nagrajenimi izdelki med strokovnjaki za nego kože in lepotnimi uredniki po vsem svetu.

 


kako deluje

Vsi produkti Dermalogica so narejeni v ZDA in so brez umetnih dišav, umetnih barvil, alkohola in sestavin, kot je mineralno olje – za katere je znano, da poslabšajo težave s kožo. Z vrhunskimi formulami in mogočnimi sestavinami boste lahko prepričani, da svoji koži dajete tisto, kar potrebuje, da je zdrava in da ostane zdrava celo življenje. Maksimizirajte rezultate s pravimi izdelki in uporabljajte izdelke Dermalogica, ki vam jih svetuje vaš profesionalni Dermalogica terapevt.

sestavine

Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Sodium Cocoyl Isethionate, Colloidal Oatmeal, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Oryza Sativa (Rice) Starch, Hydrogenated Coconut Acid, Allantoin, Papain, Salicylic Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, PCA, Populus Tremuloides Bark Extract, Cyclodextrin, Sodium Isethionate, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Copolymer, Maltodextrin, Melaleuca, Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Sodium Dehydroacetate, Hydrolyzed Corn Starch Hydroxyethyl Ether, Water/Aqua/Eau, Limonene, Citric Acid.