c-12 pure bright serum

serum za svetlenje kože in izenačevanje tena

Začenjamo novo ero v boju proti prekomerni obarvanosti kože.
Namenjen je negi prekomerno obarvane kože z izrazitim neenakomernim tenom.

101,26

preberite več

c-12 pure bright serum

Izjemno učinkovit tretma za intenzivno svetlenje kože in izenačevanje tena. Kot svila bogata struktura kreme dramatično izenačuje in svetli ten ter obenem preprečuje ponovno obarvanost kože. Bogat in hitro vpijajoč se nemasten koncentrat iz peptidov, mineralnih aminokislin in rastlinskih izvlečkov. Svetli hiperpigmentacijo, zmanjšuje diskoloracijo, izboljša jasnost kože in preprečuje nastajanje novih lis in peg.

količina

50 ml

negovalni sistem

powerbright trx™

Svetlejša koža, brez kompromisov. Nadzorovanje neenakomernega tona kože.

PowerBright TRx™ je rezultat večletnih raziskav biosinteze melanina in posvetlitve kože s strani strokovnjakov za zdravje kože iz Dermalogice in Mednarodnega dermatološkega inštituta. PowerBright TRx™ je zasnovan tako, da učinkovito odstranjuje rjave lise, izenačuje ten kože, svetli hiperpigmentacijo, zmanjšuje diskoloracijo in odpravlja pigmentacijske madeže.

 


kako deluje

Rjave lise, diskoloracija in neenakomeren ten kože so znaki hiperpigmentacije, katere zdravljenje je večplasten proces. Negovalni sistem PowerBright TRx™ uporablja najučinkovitejše sestavine za posvetlitev kože, nadzorovanje hiperpigmentacije in odstranjevanje temnih madežev, v sodelovanju s tehnologijo, ki spodbuja UV pa ščititi pred prihodnjo hiperpigmentacijo.

sestavine

Water/Aqua/Eau, Cyclopentasiloxane, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Palmaria Palmata Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Oligopeptide-34, Oligopeptide-51, Squalane, Hydrolyzed Jojoba Esters, Polysorbate 60, Phytic Acid, Zinc Glycinate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.