breakout clearing liquid peel

cs-tekoči anti-akne piling za mladostnike

Z njim preženite akne in zgladite kožo, z učinkovito recepturo za nego aknaste kože – z 10% AH in 2% BH kislin. Kožo čisti globlje, da odstranjuje odmrle kožne celice in odveèni sebum. Poslovite se od grobe površine, mozoljev in hiperpimentacije zaradi aken. Pozdravite čistejšo in svetlejšo kožo.
Korak do čiste kože! Vaš piling, ki ste ga iskali ves čas, je pred vami!

30,00

Šifra: DCS25-PI Kategorije: , , ,

preberite več

breakout clearing liquid peel

uporaba

1-2x na teden, zvečer po čiščenju, nanesite izdatni film po obrazu in vratu. Rahlo zbadanje je normalno. Deluje naj 7-10 min, nato ga sperite z vodo. Zjutraj si kožo zaščitite z dnevno kremo z ZF.

Opozorila: uporaba po navodilu. Hranite ga izven dosega otrok. Priporočamo nego na osnovi Face Mapping analize stanja kože.
Preprečite stik z očmi. Če pride do prekomernega in daljšega draženja kože, prekinite uporabo in se posvetujte z zdravnikom. AH kisline lahko povečajo občutljivost kože na sonce. Uporabljajte sončno blok-zaščito, nosite zaščitna oblačila, omejite izpostavljanje soncu.

količina

30 ml

negovalni sistem

clear start

9 svežih proizvodov namenjenim izključno najstnikom in mladim odraslim.

Clear Start sistem je linija iz devetih izdelkov, ki uporabljajo izključno zdravilne sestavine in pomirjujoče botanike za najboljše rezultate. Izbira izdelkov za nego kože najstnikov, je na trgu res velika. Žal, pa ti izdelki zelo pogosto vsebujejo ostre in poceni sestavine, ki odstranjujejo olje na koži. Umetne dišave in barvila, ki jih najdemo v večini teh izdelkov pa še dodatno dražijo kožo.

 


kako deluje

Negovalni sistem Clear Start ™ so ustvarili strokovnjaki za zdravje kože pri Dermalogici, blagovni znamki, ki se že več kot 25 let ukvarja s problematiko nege kože. Ko so hčerke ustanoviteljice Dermalogice, Jane Wurwand vstopile v najstniške leta, se je Dermalogica začela ukvarjati tudi s potrebami najstnikov – ne le z izdelki, ki prinašajo rezultate, ampak tudi z izobrazbo, ki jo mladostniki pri negi kože potrebujejo.

 

sestavine

Water/Aqua/Eau, Propanediol, Lactic Acid, Glycerin, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Coco-Caprylate/Caprate, Pentylene Glycol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Phenethyl Alcohol, Azelaic Acid, Mandelic Acid, Calcium Sodium Borosilicate, Melia Azadirachta Flower Extract, Silica, Coccinia Indica Fruit Extract, Titanium Dioxide (CI 77891), Sodium Carbonate, Sodium Chloride, Tin Oxide (CI77861).