biolumin-c serum

c-koncentrat za svetlitev in pomlajevanje

Za normalno do zrelo in prezgodaj zrelo kožo.

91,50

preberite več

biolumin-c serum

Visoko učinkoviti serum z napredno bio-tehnologijo in s stabilno obliko vitamina C izboljšuje naravno obrambo kože, jo svetli, krepi in dramatično zmanjšuje opaznost tankih linij in gub. Prodira, kamor je najbolj potrebno, da zaustavlja oksidativni stres in preprečuje znake staranja kože, še preden se pojavijo.

uporaba

Zjutraj in zvečer, po toniranju, ga razmažite na očiščen obraz in vrat. Nego nadaljujte s priporočeno Dermalogica kremo.

opozorila

Pripravek vsebuje alfa hidroksi kislino, ki lahko poveča občutljivost kože na sonce, še posebej možnost opeklin. Med uporabo in teden po uporabi pripravka uporabljajte kremo za sončno zaščito, nosite zaščitna oblačila in omejite izpostavljanje soncu.

količina

30 ml

negovalni sistem

age smart®

Usmerjen je v glajenje gubic na obrazu. Nadzira sprožilce staranja kože, še preden se aktivirajo.

AGE Smart® vsebuje znanstveno napredne sestavine, ki dokazano vplivajo na glavne biokemične reakcije, ki prispevajo k staranju kože, še preden se začnejo. Vaša koža je zato bolj gladka, čvrstejša in bolj zdrava. AGE Smart® je inteligentna naložba v prihodnost vaše kože.

 


kako deluje

AGE Smart deluje tako, da vpliva na glavne biokemične reakcije, ki se kažejo kot znaki staranja kože (ROS, znani tudi kot prosti radikali) nastajanje matričnih metaloproteinaz (MMP) in razvoj naprednih končnih izdelkov glikacije (AGE).

sestavine

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Ethoxydiglycol, Lactic Acid, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Sodium PCA, Palmitoyl Tripeptide-5, Sophora Japonica Flower Extract, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrhizate, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Trehalose, Polyacrylate-13, Propanediol, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyisobutene, Methylpropanediol, Carrageenan, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Limonene, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol