age defense kit

pomlajevalni set

Gladi, svetli in varuje, da premaguje znake prezgodnjega staranja.

54,90

Šifra: H10A.ADK Kategorije: , ,

preberite več

age defense kit

Barierne maščobe v vaši koži so kritične za zadrževanje vlage in preprečevanje dehidracije. Vendar se izčrpajo s staranjem in okoljskim stresom ter pogosto poškodujejo z grobim čiščenjem. Ta trojček je odličen za okrepitev in varovanje maščobnega plašča ter zadrževanje vlage za zdrav, sijoč videz. Uporabljajte ga zjutraj in zvečer, da obnovite in varujete ravnovesje vaše kože.

 


daily superfoliant

Visoko aktivni mikropiling odlično gladi povrhnjico in deluje proti biokemičnim in zunanjim sprožilcem, ki pospešujejo staranje kože. V stiku z vodo aktivira encime in aha kisline, za globoko čiščenje por in nečistoč iz okolja.

uporaba

Po 2x čiščenju kože v zelo mokro dlan stresite za pol čajne žličke mikropilinga. S trenjem dlani zamešajte v kremno pasto in s krožnimi gibi nanesite na obraz in vrat. Izognite se očem. Masirajte eno minuto in temeljito sperite. Nego zaključite s tonikom in kremo. Za nego vsake kože.

opozorila

Uporabljajte po nasvetu. Ni živilo. Če zaide v oči, jih temeljito sperite z vodo. V primeru premočne iritacije prekinite uporabo in za nasvet vprašajte zdravnika. Pripravek lahko poveča vašo občutljivost na sonce. Med in teden po uporabi uporabljajte sončno zaščito in omejite čas izpostavljanja soncu. Ne priporočamo uporabe skupaj z zdravniško predpisanimi pilingi.

količina

13 g

+

bioLumin-C serum

Visoko učinkoviti serum z napredno bio-tehnologijo in s stabilno obliko vitamina C izboljšuje obrambo kože, jo svetli, krepi in dramatično zmanjšuje opaznost tankih linij in gub. Deluje sinergično, da zaustavlja oksidativni stres in preprečuje znake staranja kože, še preden se pojavijo.

uporaba

Za normalno do prezgodaj zrelo kožo. Zjutraj in zvečer, po toniranju, ga razmažite po obrazu in vrat, po toniranju s priporočeno D kremo.

opozorila

Pazite, da ne zaide v oči. Med uporabo pripravka uporabljajte sončno zaščito in omejite izpostavljanje soncu. Visoko učinkoviti serum z napredno bio-tehnologijo in s stabilno obliko vitamina C izboljšuje obrambo kože, jo svetli, krepi in dramatično zmanjšuje opaznost tankih linij in gub. Deluje sinergično, da zaustavlja oksidativni stres in preprečuje znake staranja kože, še preden se pojavijo.

količina

10 ml

+

dynamic skin recovery SPF50

Bogata, srednje mazljiva dnevna krema z oleosomi, polipeptidi in faktorjem SPF50. Kožo hrani, vlaži, krepi, gladi in varuje pred prostimi radikali in UV žarki. Izdatno in enakomerno nanesite na obraz in vrat. Nanašajte jo pred izpostavljanjem soncu in pogosto obnavljajte.

opozorila

Ni živilo. Izognite se stiku z oočmi. Če zaide v očesno sluznico, oči temeljito sperite z vodo. Če slučajno pride do iritacije, prenehajte z uporabo in vprašajte vašo kozmetičarko. Ne uporabljajte je za nego dojenčkov, mlajših od 6 mesecev.

količina

12 ml

negovalni sistem

age smart®

Usmerjen je v glajenje gubic na obrazu. Nadzira sprožilce staranja kože, še preden se aktivirajo.

AGE Smart® vsebuje znanstveno napredne sestavine, ki dokazano vplivajo na glavne biokemične reakcije, ki prispevajo k staranju kože, še preden se začnejo. Vaša koža je zato bolj gladka, čvrstejša in bolj zdrava. AGE Smart® je inteligentna naložba v prihodnost vaše kože.

 


kako deluje

AGE Smart deluje tako, da vpliva na glavne biokemične reakcije, ki se kažejo kot znaki staranja kože (ROS, znani tudi kot prosti radikali) nastajanje matričnih metaloproteinaz (MMP) in razvoj naprednih končnih izdelkov glikacije (AGE).

sestavine

Za ogled sestavin v celoti si oglejte posamezne strani izdelkov.