naše poslanstvo

Naša obljuba: trenutek, ko se vaša koža spremeni na bolje. Za vedno.
Ko se srečata koža in Dermalogica, dobi koža novo obliko. Dermalogica je prva izbira kozmetičnih strokovnjakov in uporabnikov po vsem svetu. Zakaj?

Že več kot 25 let se posvečamo zdravju kože skozi izobraževanje, inovacije in strokovna priporočila, namesto, da bi se osredotočali na oglaševanje, kičasto pakiranje, obljube o magičnih receptih ali napihnjene lepotne trende.
Leta 1992 smo s podjetjem Dermale d. o. o. postali prvi partner Dermalogice v Evropi. V slovenski prostor smo prinesli inovativni pristop k negi kože, ki se nadgrajuje še dandanes in veliko doprinesli k razvoju kozmetične stroke pri nas.

Naše znanje o koži je vselej najnaprednejše – vedno smo pred časom in pri tem vselej spoštujemo ter cenimo vaše zaupanje. Zadovoljstvo in zaupanje vedno večjega števila dolgoletnih uporabnikov naših tretmajev in izdelkov Dermalogice je za nas največja nagrada.

Radi imamo to, kar počnemo in vemo, da naša strast do podajanja negovalnega izkustva najvišje kakovosti pomeni, da bo vsak vaš obisk dogodek, ki se ga boste z veseljem spominjali.

Vabljeni, da vstopite v najsodobnejši Dermalogica negovalni center pri nas – Salon Dermale Ljubljana in doživite “trenutek, ko se vaša koža spremeni. Za vedno.”

Mirica Pec, direktor Dermale d. o. o.
ekskluzivni zastopnik, distributer in pooblaščeni izobraževalni in negovalni center