Pravno obvestiloPrivacy & Legal

Dermale, podjetje za kozmetiko d.o.o. (“Dermale”) spoštuje vašo zasebnost. Predmet pravnega obvestila so spletne strani podjetja Dermale in spletna predstavitev blagovne znamke Dermalogica (v lasti podjetja Dermalogica Inc.), za katero je Dermale ekskluzivni zastopnik, distributer in pooblaščeni Dermalogica izobraževalni in negovalni center v Sloveniji. Dermale d.o.o. posluje s podjetjem Dermalogica Inc. preko poslovne enote v Veliki Britaniji: The Manser Building, Thorncroft Drive, Dorking Road, Leatherhead Surrey KT22 8JB United Kingdom.
Spletno mesto dermalogica.si je uradna spletna predstavitev blagovne znamke Dermalogica. Internetna prodaja negovalnih izdelkov Dermalogica preko spletnih strani slovenskih podjetij NI dovoljena in zanjo NI pravne podlage. Dermale d.o.o., kot ekskluzivni zastopnik in distibuter podjetja Dermalogica Inc. v Sloveniji, vsem pooblaščenim maloprodajnim mestom prepoveduje internetno prodajo Dermalogica kozmetičnih izdelkov. Dermale d.o.o. ne jamči za avtentičnost tistih kozmetičnih izdelkov Dermalogica, ki so kupljeni pri različnih internetnih posrednikih (beležimo porast števila neavtoriziranih in nelegalnih spletnih trgovin, ki prodajajo ponaredke).
Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani www.dermalogica.si kot uporabnik potrjujete, da ste sprejeli tu opisane pogoje in se z njimi strinjate.

Obvestilo glede izvensodnega reševanja potrošniških sporov
Dermale d.o.o. obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZisRPS obvešča, da NE priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.

Pravno obvestilo o uporabi spletnega mesta
Pravilnik o spletni piškotkih (cookies)
Pogoji in pravila uporabe spletnega mesta www.dermalogica.si in dermale.si
1. Predmet pravnega obvestila
Predmet pravnega obvestila so spletne strani podjetja Dermale d.o.o. (Dermale), www.dermalogica.si. Objavljene vsebine na spletnih straneh so informativne in predstavitvene narave in niso pravno zavezujoče. Prosimo, da pred uporabo tega spletnega mesta in spletnih strani preberete ta pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, potem za vas uporaba spletnega mesta ni dovoljena.
2. Uporaba spletnih strani pod domeno Dermalogica.si
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.dermalogica.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.
Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne in nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

3. Avtorske pravice
Vse kar se nahaja na spletnih straneh podjetja Dermale, kot so slike, ilustracije, audio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva je zaščiteno z avtorskimi pravicami Dermale in Dermalogica. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distribuiranje ali prikazovanje v javnosti.
4. Omejitev odgovornosti
Dermale ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, ki bi bila povzročena z uporabo spletnih vsebin. Dermale tudi ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.dermalogica.si, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršne koli njene uporabe.
Vsebine spletnih strani Dermale so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno mesto uporabljate na lastno odgovornost. Dermale ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.
Dermale se trudi zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. Kadar koli ima Dermale pravico, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, spreminjati (dodajati ali odvzemati) vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
Dermale ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.


5. Blagovne znamke in logotipi
Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na spletnih straneh www.dermalogica.si so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke ali z njo povezanih organizacij, za objavo katerih ima Dermale dovoljenje njihovih lastnikov. Pravica do uporabe znamk, logotipa ali katere koli licence, katerih lastniki so Dermale in Dermalogica, Inc. ni dovoljena. Zloraba gradiva ali vsebine na spletnih straneh je strogo prepovedana in kazniva.
6. Zasebnost
S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko Dermale analizira neosebne podatke v zvezi z uporabo tega spletnega mesta. Na spletnih straneh so obrazci za kontaktiranje oz. korespondenco na vašo željo, preko katerih nam boste prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov, spol, težave s kožo, ipd.. Dermale jamči, da bo osebne podatke varoval kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje.
Google Analytics
Spletno mesto uporablja analitiko Google, storitev analitike mreže, ki jo omogoča Google, Inc. (»Google«). Google analitika uporablja »piškotke«, ki so v mapah shranjena besedila na vašem računalniku in omogočajo spletnemu mestu analizo uporabe strani. Ti podatki, ki jih »piškotek« izda o vaši uporabi strani (vključno z IP naslovom) so poslani in shranjeni pri Googlu na strežnikih v Združenih Državah Amerike. Google te podatke uporabi za namene ocenjevanja vaše uporabe spletnih strani in za zbiranje poročil o dejavnosti za upravitelje spletnih strani. Podatke pošlje tretjim osebam, kjer tako narekuje zakon, ali kjer tretje osebe v imenu Googla podatke obdelajo. Uporabo piškotkov lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, toda opozarjamo vas, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabiti celotne funkcionalnosti te strani. Z uporabo te spletne strani ste privolili v obdelavo podatkov o vas s strani Googla.
7. Povezave na spletne strani
Spletne strani www.dermalogica.si vsebujejo povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Dermale ni odgovoren za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh uporabljate na lastno odgovornost.
8. Vse pravice pridržane
Copyright © Vse pravice so pridržane: Dermale, podjetje za kozmetiko d.o.o., Obala 130, 6320 Portorož, Slovenija

V Portorožu, dne 9. marec 2013Dermale d.o.o. (“Dermale”) respects your privacy. Dermale d.o.o. operates business with Dermalogica Business Unit in United Kingdom: The Manser Building, Thorncroft Drive, Dorking Road, Leatherhead Surrey KT22 8JB United Kingdom. Dermale d.o.o. operates business with Dermalogica Business Unit in United Kingdom: The Manser Building, Thorncroft Drive, Dorking Road, Leatherhead Surrey KT22 8JB United Kingdom.
This Privacy Policy sets forth how we handle information we obtain from you and learn about you when you visit our websites, including our main site at www.dermalogica.si. This Privacy Policy addresses the following:
The infomation we collect:

Access to your information by third parties;
The choices that are available to you regarding how the information is used and to whom it is disseminated;
Our pledge to have reasonable security procedures that are in place to protect the loss, misuse or alteration of information under our control.

Information We Collect and How We Use It
Dermale may collect two types of information about you when you visit our site: personal information (including, by way of example only, your name, address, telephone number and email address) and non-personal, aggregate information (such as information regarding the pages on our site that you have visited and your IP address).
1. Personally Identifiable Information
The only personally identifying information that we collect and store about you is the information that you choose to provide to us. For example, we gather your personally identifiable information when you send us an email or a letter. We will use this information to respond to your email or letter. We also may use the information to send you notifications about our products and about Dermale events.
2. Non-Personally Identifiable Information
We collect and use non-personally identifiable information about you in the following ways:

a. Referrers, IP Addresses and Other Non-Personal Information
Dermale collects information through “referrers”, IP addresses and various environmental variables. A “referrer” is information the web browser passes along to the www.dermalogica.si web server that references the URL from which you came. The “IP address” is a number used by computers on the network to identify your computer so that data can be transmitted to you. “Environmental variables” include, among other things, the domain from which you access the Internet, the time you accessed our website, the types of web browser and operating system or platform used, the Internet address of the websites you left to visit www.dermalogica.si, the names of the pages you visit while at our website and the Internet address of the website you then visit. We collect all of this information to allow us to detect broad demographic trends, to provide information tailored to your interests and to enhance your experience on our websites.
b. Profiling
To help us improve our websites and to ensure that we make every effort to provide you with information that is of interest to you, we may merge your personally identifiable information with click-stream data and other data we have (including offline data). We will not merge your personally identifiable information in this way without giving you an opportunity to opt-out of any such merge. This opportunity to opt-out will be provided at the time and place of information collection and before data is entered into our system. We may also develop a profile based on your use of our site that does not include any personally identifiable information.

3. Sharing Your Information With Third Parties
We may share your personally identifiable information (such as your name, address, email address and telephone number) with our affiliates without prior consent. We will not share your personally identifiable information with non-affiliated third parties without your prior consent.
4. Links
This website may contain links to other sites. Please be aware that we are not responsible for the privacy practices of such other sites. We encourage our users to read the privacy statements of each and every website that they visit. In general, you should be cautious about providing personally identifiable information to websites unless you trust the owner and operator of the website. This privacy statement applies solely to information collected when you visit Dermale’s websites.
5. Notification of Changes
If we decide to change our privacy policy, we will post those changes on our website so you will always be aware of what information we collect, how we use it and under circumstances we disclose it. It is your responsibility to check our privacy policy for changes periodically. If at any point we decide to use personally identifiable information in a manner different from that stated at the time it was collected, we will notify you by way of an email, if you have provided us with an email address. You will then have a choice as to whether or not we use your information in this different manner.
6. Special Policy Regarding Information from Children Under Thirteen
Dermale website is not targeted to children under the age of 13 and we do not knowingly collect personally identifiable information from any child under the age of 13 without parental consent. When we do receive such information, we delete it as soon as we discover it and do not use it or share it with third parties.
Choice
www.dermalogica.si provides the following choices regarding the use of your information:

You may choose not to provide us with any contact information.
If you would like to unsubscribe to any of our services or would like us to remove you from any of our on-line mailing lists, please go to our subscription page or click on the “unsubscribe” link at the bottom of any of our email messages.

Cookies
www.dermalogica.si may use cookies to facilitate your experience at our website. By way of example only, cookies may be used to facilitate entry into protected areas, or to remember user preferences. If you do not have cookies enabled in your web browser, some features of our website may not be available to you.
Security
We take precautions to protect your personally identifiable information from inadvertent disclosure and intrusion by third parties. Some of these precautions involve technologies like firewalls and secure access. If you have questions about the security at our websites, you can send an email to derma@dermalogica.si.
Terms of Use Agreement
This Terms of Use Agreement (this “Agreement”) is a legal agreement between you (“User”) and Dermale d.o.o. (“Dermale”) that governs your use of this website. By utilizing this Dermale website, User acknowledges that he or she has read, understood, and agrees to comply with the terms and conditions stated within this Agreement.
Dermale may amend these terms and conditions at any time. User’s continued use of this website constitutes acceptance of the terms and conditions stated at the time of use.
Privacy
Dermale may collect information about the Users of its websites. Collection of this information is governed by the Dermale Privacy Policy, which is available above.
User Conduct
User agrees that all the information posted or accessed by User will be used only for informational or educational purposes. There will be no commercial or other unauthorized use of interactive features by the User. User will not engage in any conduct or action that is prohibited by law or violates and federal, state, or local laws. Users of this site also agree not to distribute, post, publish or otherwise communicate any content which defames, abuses or threatens others, which is hateful or racially offensive, or which contains vulgar, obscene or indecent language or images, or which contains unauthorized copyrighted material or infringes any patent, trademark, trade secret, copyright or other proprietary rights of any party.
Corporate Identification and Trademarks
All registered and/or unregistered trademarks and/or service marks (collectively, “Marks”) used or referred to on this website are the property of Dermalogica and its affiliates unless otherwise noted. Users may not use, copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, distribute or modify these Marks in any way for any purpose. The use of Dermalogica’s and Dermale Marks on any other website is prohibited.
Proprietary Rights to Content
All materials contained in this website are copyrighted except where explicitly noted otherwise. © 2008 Dermalogica, Inc. AND/OR  © 2012 Dermale d.o.o.. All rights reserved.
User acknowledges and agrees that content, including but not limited to text, software, music, sound, photographs, video, graphics or other material contained in this website (“Content”) is protected by copyrights, trademarks, service marks, patents or other proprietary rights and laws. User understands and agrees that User is not permitted to copy, reproduce, distribute or create derivative works from this Content.
User Submissions
User agrees that any materials (including without limitation, stories, text, pictures) submitted to Dermalogica.si become the sole property of Dermalogica and Dermale, and that User has no rights of any kind in such materials. To the extent that such materials can not be transferred to Dermalogica and Dermale, User grants Dermalogica and Dermale a world-wide, royalty-free, and non-exclusive license to modify, use, display, distribute, sub-license, and publish such materials for any purpose.
Links to Third Party Sites
Dermale may provide Users with links to other websites. These third party sites are not under the control of Dermale and User acknowledges that Dermale is not responsible or liable for any content, advertising, products or other materials available from such third party sites. User also agrees that Dermale shall not be liable for any loss or damage of any sort incurred as the result of using any third party’s website. In general, you should be cautious about using materials, including software, provided by websites unless you trust the owner and operator of the website.
Limitation of Liability
USER EXPRESSLY UNDERSTANDS AND AGREES THAT DERMALE SHALL NOT BE LIABLE FOR ANY LOSS OR DAMAGE (DIRECT, INDIRECT, PUNITIVE, ACTUAL, CONSEQUENTIAL, INCIDENTAL, SPECIAL, EXEMPT OR OTHERWISE) RESULTING FROM ANY USE OF, OR INABILITY TO USE, THIS WEBSITE, OR RESULTING FROM ANY ERRORS OR OMISSIONS IN THE CONTENT OF THIS WEBSITE, REGARDLESS OR THE BASIS UPON WHICH LIABILITY IS CLAIMED, EVEN IF DERMALE HAS BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH LOSS OR DAMAGE.
NOTE: SOME JURISDICTIONS MAY NOT ALLOW THE EXCLUSION OR LIMITATION OF LIABILITY FOR INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES, SO THE ABOVE EXCLUSIONS MAY NOT APPLY TO YOU.
Disclaimer of Warranties
Dermale makes no warranty that this website will meet your requirements or that it will be uninterrupted, timely, secure or error free; nor does Dermale make any warranty as to the results that may be obtained from the use of this website or as to the accuracy or reliability of any information obtained through this website. USER UNDERSTANDS AND AGREES THAT ANY CONTENT DOWNLOADED OR OTHERWISE OBTAINED THROUGH THE USE OF THIS WEBSITE IS DONE AT USER’S OWN RISK AND THAT USER WILL BE SOLELY RESPONSIBLE FOR ANY DAMAGE DONE TO USER’S COMPUTER SYSTEM OR LOSS OF DATA THAT RESULTS FROM THE DOWNLOAD OF SUCH CONTENT. UNLESS EXPRESSLY STATED OTHERWISE, DERMALE PROVIDES THIS SITE CONTENT “AS IS” AND “AS AVAILABLE” AND WITHOUT WARRANTIES OR ANY KIND, EITHER EXPRESS OR IMPLIED, TO THE FULLEST EXTENT ALLOWABLE BY LAW. THIS INCLUDES THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, NONINFRINGEMENT OF INTELLECTUAL PROPERTY, AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. IN NO EVENT SHALL DERMALE OR ITS AFFILIATES OR CONTRACTORS BE LIABLE FOR ANY DAMAGES WHATSOEVER (INDCLUDING, WITHOUT LIMITATION, DAMAGES FOR LOSS OF PROFITS, BUSINESS INTERRUPTION OR LOSS OF INFORMATION) ARISING OUT OF THE USE OR INABILITY TO USE THE SITE CONTENT, EVEN IF DERMALE HAS BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. NOTE: SOME JURISDICTIONS MAY NOT ALLOW THE EXCLUSION OR LIMITATION OF CERTAIN WARRANTIES, SO THE ABOVE EXCLUSIONS MAY NOT APPLY TO YOU.
Indemnification
User agrees, at User’s expense, to indemnify, defend and hold harmless Dermale, its officers, directors, employees, agents, affiliates, distributors and licensees from and against any judgment, losses, deficiencies, damages, liabilities, costs and expenses (including reasonable attorney’s fees and expenses) incurred in connection with or arising from any claim, demand, suit, action or proceeding arising out of User’s breach of this Agreement or in connection with User’s use of this website or any product or service related thereto. This indemnification does not apply to Dermalogica® brand skin care products.
Venue and Governing Law
This Agreement and the relationship between User and Dermale shall be governed by and construed in accordance with the laws of the State of Slovenia. Any controversy or claim arising out of or relating to this Agreement or relating to use of this website and the material contained in this website shall be resolved in a state court in Ljubljana. User agrees that, regardless of any statute or law to the contrary, any claim or cause of action arising out of or related to this Agreement must be filed within one (1) year after such claim or cause of action arises or it will be forever barred.
Waiver/Severability
The waiver by either party of a breach or right under this Agreement will not constitute a waiver of any subsequent breach or right.
Reservation of Rights
Any rights not expressly granted herein are reserved.


close

We respect your privacy, and will not share this information with any outside companies.