DermaPrenova obraza

Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože po ekskluzivni metodi Face Mapping, da bomo do potankosti ugotovili, kaj potrebuje vaša koža na obrazu. Za doseganje najboljših možnih rezultatov uporabljamo vrhunske negovalne pripravke na osnovi rastlinskih izvlečkov. Vsakič prejmete masažo dela telesa po presoji lepotne terapevtke glede na stanje kože in izbrani čas tretmaja: evropsko, akupresurno ali aromaterapevtsko masažo.

Pomembno je tudi dejstvo, da predpisane Dermalogica nege obraza vselej vključujejo tudi nego dekolteja in vratu!

Kraj: Salon Dermale Ljubljana in Salon Dermale Portorož
Čas: 45 min / 60 min / 80 min
Komu je namenjena DermaPrenova?
Vsakemu izmed vas, moškemu in ženski, saj je tretma popolnoma prilagojen potrebam vsake kože. Vselej drugačen in poseben, prav tako kot je posebna vaša koža in vaš živjenski slog. Dermalogica nudi formulacije za moško kožo, ki se razlikuje od ženske! Da, resnično, vaša koža je vaš največji organ in zasluži si takšen izbor!

Kdaj izbrati DermaPrenovo?
Vsaj enkrat mesečno oziroma v obdobju šestih tednov. Najzahtevnejšim svetujemo izbiro na 21 – 28 dni.

Lepotna terapevtka iz Dermalogice vam bo s strokovno analizo con na obrazu pripravila edinstven program prilagojene nege, ki prenavlja in prinaša sledeče koristi:AGE Smart® *prenova znakov staranjaAli znaki staranja postajajo na vaši koži vse bolj in bolj opazni? Namenite jim učinkovito spodbudo z nego, ki je ustvarjena z namenom, da kožo učvrsti, omehča, neguje, regenerira in napolni z energijo!
Nega AGE Smart® je idealna nega za stranke vseh starosti in je ustvarjena posebej za nadzorovanje biokemičnih povzročiteljev staranja kože, hkrati pa neguje znake prezgodnjega staranja, fotostaranja in škode, povzročene zaradi pretiranega sončenja.MediBac Clearing® *razstrupljanje in nadzorovanje mastenja, mozoljev, akenNega je odlična za začetek odpravljanja in zaviranja aken pri odraslih, hkrati pa lahko z njeno pomočjo ohranjamo konsistentno čistost kože.CromaWhite TRX® *prenova znakov hiperpigmentacijeSe na vašem obrazu pojavljajo znaki hiperpigmentacije kot so temni madeži in neenakomeren ten kože? Strokovnjaki pri Dermalogici smo najboljši v izenačevanju svetlosti tena!
Visoko učinkovita nega pospešuje svetljenje, izboljša ten, poveča jasnost kože in ustvari bolj svež in zdrav videz. Močni eksfolianti gladijo kožo in odstranjujejo odmrle površinske celice, s čimer se zmanjša opaznost pigmentnih lis, ki so nastale zaradi sonca ali staranja. Rastlinski izvlečki zmanjšujejo in preprečujejo celično razbarvanost, zaradi česar sta svetlost in ton kože uravnovešena. CromaWhite Trx® je profesionalna nega, ki največjo učinkovitost doseže, če se izvaja v serijah zaporednih tretmajev in v kombinaciji z natančno domačo nego. Odstranjuje odmrle površinske celice, kar izboljša površinsko jasnost kože; deluje na tvorbo pigmenta na celični ravni in uravnoveša svetlost in ten kože.UltraCalming® *ultimativna pomiritev občutljivosti in razdraženosti kožeRdeča, srbeča, opečena koža – ne prekrivajte je. Nadzorujte jo!
UltraCalming™ tretma pomiri in neguje z delovanjem na povzročitelje rdečice, srbečice in pekočega občutka. Nudi takojšnjo pomiritev in dolgotrajno olajšanje.DermaDotiki *nadgradnja tretmajev s terapijami dotikaMed izvajanjem osebno prilagojene DermaPrenove lahko izbirate DermaDotike za dodatno duhovno sprostitev in poživitev. Terapije se izvajajo 15 minut na različnih delih telesa.
Več

Salon Dermale Ljubljana
recepcija: +386 59 041 000
odpiralni čas:
Ponedeljek 11.00 – 19.00
Torek 8.00 – 16.00
Sreda 8.00 – 16.00
Četrtek 11.00 – 19.00
Petek 11.00 – 19.00
(Zaprto: sobota, nedelja)

email: ljubljana@dermale.si
naslov: Ukmarjeva ulica 6, TPK Rudnik, 1000 Ljubljana
kako do nas: zemljevid lokacije

Salon Dermale Portorož
recepcija: +386 5 6770 114
odpiralni čas:
Torek – petek 11.00 – 18.00
Zaprto ob ponedeljkih, sobotah in nedeljah

email: portoroz@dermale.si
naslov: Obala 26, 6320 Portorož
kako do nas: zemljevid lokacije

DERMALE, podjetje za kozmetiko d.o.o.
Ekskluzivni zastopnik, distributer in pooblaščeni Dermalogica negovalni in izobraževalni center v Sloveniji.

Delite nasvete s prijatelji in jim pošljite to spletno stran
Friend Email
Enter your message
close

We respect your privacy, and will not share this information with any outside companies.