3 glavne prednosti vitamina c za kožo

17. novembra 2020

Posvetlite, učvrstite in zavarujte - in pomagajte svoji koži, da se brani.


glavna dejstva:

  • Vitamin C je eden najmočnejših razpoložljivih antioksidantov
  • Številni izdelki vsebujejo nestabilne oblike vitamina C, ki niso učinkovite
  • Izdelki BioLumin-C uporabljajo super stabilne sestavine za največje koristi za kožo

Verjetno že veste, da je vitamin C pomemben za splošno zdravje in dobro počutje. Toda ali ste vedeli, da je to tudi elektrarna za nego kože? Topični vitamin C je eden najmočnejših razpoložljivih antioksidantov – in izpolnjuje pričakovanja. Učinkovito se spopada s primarnimi vzroki prezgodnjega staranja ter vam omogoči doseganje svetlejše in bolj čvrste kože.

Tukaj je razčlenitev, kaj lahko dnevni odmerek vitamina C naredi za vašo kožo!

jo svetli

Sčasoma notranji (naravni) in zunanji (okoljski) dejavniki povzročajo strukturne spremembe na koži, kar vodi do njene neenakomerne pigmentacije. Od “starostnih peg”, ki jih povzroča UV žarčenje, do po-vnetne hiperpigmentacije – temne lise se ne morejo upreti vitaminu C, ki pomaga preprečiti vzroke neenakomerne pigmentacije in tako kožo učinkovito posvetli.

jo krepi

Druga pomembna prednost vitamina C je, da obnavlja površino kože. Pospešuje proizvodnjo snovi, ki kožo ohranjajo čvrsto in pomaga zmanjšati opaznost drobnih gubic in gub.

jo ščiti

Tu resnično nastopijo antioksidativne lastnosti vitamina C. Vitamin C pomaga nevtralizirati škodljive molekule in preprečuje učinke oksidativnega stresa in prostih radikalov. Toda – tukaj je res vznemirljiv del – najnovejše raziskave tudi kažejo, da vitamin C dejansko krepi naravni obrambni sistem vaše kože in ji pomaga, da se zaščiti pred oksidativnim stresom.

Obstaja samo eno opozorilo. Da bi topični vitamin C dejansko pomagal posvetliti, učvrstiti in zaščititi kožo, mora dejansko vstopiti v kožo. Številne formule vsebujejo nestabilne sestavine, ki izgubijo svojo učinkovitost, še preden se sploh dotaknejo vaše kože. Če želite zagotoviti, da kar najbolje izkoristite svoj koncentriran serum vitamina C, izberite tistega s stabilnimi sestavinami, ki lahko pridejo tja, kjer ga koža najbolj potrebuje. (Naš izbor? Super-stabilen, visoko biološko uporaben serum za oči BioLumin-C in serum BioLumin-C !)

Deli:

Poglejte še: ten kože