O nas

Dermalogica fondacija

Dermalogica je ponosna na dejstvo, da je vodilna v industriji, ki daje ženskim podjetnicam več priložnosti za rast in razvoj kot vsi ostali. Večina od 100.000 strokovnih lepotnih terapevtov za kožo je namreč ženskega spola, enako pa velja tudi za njihove stranke. V čast ključni vlogi v uspehu naše blagovne znamke, ki jo nosijo prav ženske, je Dermalogica v letu 1999 ustanovila Fondacijo za podporo in pomoč podcenjenim ženskam in dekletom, ki iščejo dobre priložnosti za ekonomsko varnost sebe in svoje družine. V letu 2010 je Dermalogica še poglobila svojo obljubo in svoje sile usmetila v lansiranje nove globalne platforme, ki pomaga ženskam zagnati svoj lasten posel. V sodelovanju s Kiva.org je Dermalogica del joinFITE (Financial Independence Through Entrepreneurship oziroma Finančna neodvisnost s podjetništvom), javne izobraževalne kampanje za zbiranje sredstev, ki se nato posojajo neposredno ženskam podjetnicam v 57 državah, tudi v ZDA.

Novice in aktualni programi ‘joinFITE’

Prosimo obiščite uradno spletno mesto Fondacije, kjer boste spoznali vplivnost in rezulate številnih Dermalogica dobrodelnih dejavnosti. www.joinFITE.org

podpiramo tudi…

fondacija za vse otroke

Fondacija vsako leto zagotovi sredstva za program, ki bo spremenil življenje otrok, ki to potrebujejo. Fondacija je do sedaj pomagala financirati tudi mobilno zobozdravstveno kliniko, knjižnice za revnejše šole in lokalni center za rehabilitacijo problematičnih najstnikov.

vse organizacije si lahko ogledate tukaj:

Delite nasvete s prijatelji in jim pošljite to spletno stran
Friend Email
Enter your message
close

We respect your privacy, and will not share this information with any outside companies.